left right

Dobrodošli na Player e-shop!


Garancija najnizih cena

pobedićemo svaku konkurentsku cenu!


KEF & DENON

KEF + DENON=649

Šifra Proizvoda: 95670

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod

917 €
649 €

Dostupnost:

Na lageru


Kratak opis

Kef C7x2 & Denon AVR X520BT po odličnoj ceni!

Pogledaj proizvod iz više uglova:


*Istaknute cene su informativnog karaktera.
Pre svake kupovine i poručivanja ovog uređaja, pozovite jednu od Player prodavnica putem navedenih brojeva telefona, kako biste dobili najbolju cenu.

Ukoliko cenite vrhunski zvuk, KEF C7 predstavlja pravi izbor i odličnu investiciju za budućnost. KEF-ov sjajni 19mm visokotonac čiji je dizajn inspirisan oblikom mandarine, dopunjen je parom velikih 165mm bas drajvera, što omogućava da višedimenzionalan i neverovatno realističan zvuk preplavi prostoriju. Kao i kod svih modela iz C serije, visokokvalitetan kabinet zvučničke kutije uz pažljivo dizajniran prednji luk pružaju snažan i moćan efekat basa. Dvostruki zvučnički terminali omogućavaju odvojeno povezivanje visokotonske i bas jedinice sa pojačalom, što obezbeđuje optimalnu akustičnu rezoluciju, a diskretno postolje je uključeno radi bolje stabilnosti.

 

Visokotonac aluminijumske membrane inspirisan oblikom mandarine

 

Isti 19mm visokotonac preuzet iz najnovije Q serije reprodukuje vokale sa opčinjavajućim realizmom – jedinstven „dizajn mandarine“ ravnomerno raspoređuje prirodan zvuk neverovatne jasnoće kroz celu prostoriju i pruža zaštitu od radoznalih prstiju.

 

Pozlaćeni zvučnički terminali

 

Vrhunsko iskustvo slušanja muzike zavisi od toga da li će snimljeni signal biti prenet na pravi način. Kako bi se smanjio rizik od gubljenja kvaliteta zvuka, zvučnički terminali ovog modela su pozlaćeni.

 

Denon AVR X520BT

 

Sa odličnim odnosom cena/kvalitet pruža izvanredan HiFi zvuk.Opremljen je mnogim naprednim funkcijama i kompatibilan sa najnovijom HDCP 2.2

enkripcijom za reprodukovanje UHD 4k materijala. 3 od 5 HDMI ulaza podržavaju 4K Ultra HD/60Hz 4:4:4 prolaz za ultimativno iskustvo u gledanju video sadržaja.

 

Naš ekskluzivan Denon čarobnjak za postavke (setup wizard) sprovodi vas brzo i lako kroz proces podešavanja. Omogućava automatsku kalibraciju zvučnika preko mikrofona za merenja koji se isporučuje uz uredjaj. AVR X520BT poseduje integrisan Blutooth prijemnik i USB ulaz na prednjem panelu preko kojeg je omogućena veza sa portabl uredjajima za punjenje baterije i reprodukovanje muzike.

 

Zahvaljujući Denon aplikaciji za kontrolu uredjaja preko blututa, AVR X520BT možete kontrolisati putem pametnih blutut uredjaja. Podržani formati za reprodukciju putem USB-a su MP3, WMA, FLAC, AAC.

 

Broj Kanala: 5

 

Izlazna snaga : (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2ch Drive) 70 W

 

Izlazna snaga : (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 90 W

 

Izlazna snaga : (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive) 130 W

 

Izlazna snaga : (6 ohm, 1 kHz, 10% 1ch Drive) 140 W

 

70% Garancija

 Scroll To Top