left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

Nove bežične fitnes slušalice sa mobilnom aplikacijom

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

Za sve ljubitelje sporta koji uživaju u trčanju, vežbanju, skijanju ili brzom hodanju, kompanija Denon je lansirala specijalnu seriju slušalica pod nazivom Exercise Freak. Idealne za sve one koji žele da uživaju u vrhunskoj muzici dok treniraju, Denon AH-W150 slušalice inspirišu i podstiču na još bolje rezultate.Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


Istraživanja su pokazala da slušanje muzike prilikom vežbanja može povećati performanse za minimum 20%. AH-W150 slušalice su potpuno prilagođene modernim sportistima i savremenom načinu života – napravljene su od ultra lakog materijala koji je otporan na znoj, a poseduju i bluetooth bežičnu konekciju. Osim toga, ergonomskog su oblika i potpuno se prilagođavaju ljudskom uhu, pa ne spadaju prilikom vežbanja ili trčanja. Exercise Freak slušalice su modernog futurističkog dizajna i dolaze u 4 različite boje. Dodatnu funkcionalnost čine punjiva baterija, integrisano pojačalo, kao i ugrađeni mikrofon u slučaju dolaznih ili odlaznih poziva.

Kako bi korisničko iskustvo bilo dodatno unapređeno, kompanija Denon razvila je i aplikaciju Denon Sport, koja će uživanje u muzici prilikom vežbanja podići na još viši nivo. U okviru ove aplikacije moguće je voditi evidenciju svih treninga, pređenih kilometara i kalorijske potrošnje. Takođe, korisnici aplikacije mogu da se povežu sa svojim prijateljima putem besplatnog sajta MapMyFitness® ili društvenih mreža, i međusobno razmenjuju iskustva ili rezultate postignute prilikom vežbanja.

Dodatnu opremu, koja dolazi u originalnom pakovanju ovih slušalica, čine mrežasta torbica za nošenje, mikro USB kabl i rezervne antibakterijske silikonske navlake.

 

Specifikacija uređaja

Tip slušalica: In-ear

Boje: Narandžasta, žuta, plava i crna

Osetljivost: 102 dB/mW

Impedansa: 16 ohms

Frekventni opseg: 5-25000 Hz

Maksimalna ulazna snaga: 250 mW

Težina: 23 grama

Generalni distributer za Srbiju: Player Plus

Više informacija: Denon AH-W150

 Scroll To Top