left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

@ RED BULL MC BATTLE 2011

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

RED BULL - MC BATTLE - Dom Omladine, Beograd - 08.10.2011. Šesnaest MC-jeva se predstavilo publici na najbolji mogući način, koja ih je sve vreme uzvicima podrške, oduševeljenja ili u nekim slučajevima i negodovanja nosila dalje kroz runde i doprinela da Red Bull MC Battle bude na dosada neviđenom nivou. Velika sala Doma omladine te večeri je bila premala da primi svu publiku koja je želela da prisustvuje najvećoj borbi srpskih MCjeva. Više od 1300 ljudi, koji su na vreme došli do karte imalo je sreću da prisustvuje spektakularnom dešavanju, dok je par stotina ljubitelja hip hopa ostalo ispred Doma omladine. Domaćini večeri bili su Galeb i Mack Dames koji su odradili majstorski deo...Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


RED BULL - MC BATTLE - Dom Omladine, Beograd - 08.10.2011. Šesnaest MC-jeva se predstavilo publici na najbolji mogući način, koja ih je sve vreme uzvicima podrške, oduševeljenja ili u nekim slučajevima i negodovanja nosila dalje kroz runde i doprinela da Red Bull MC Battle bude na dosada neviđenom nivou.

Velika sala Doma omladine te večeri je bila premala da primi svu publiku koja je želela da prisustvuje najvećoj borbi srpskih MCjeva. Više od 1300 ljudi, koji su na vreme došli do karte imalo je sreću da prisustvuje spektakularnom dešavanju, dok je par stotina ljubitelja hip hopa ostalo ispred Doma omladine.

Domaćini večeri bili su Galeb i Mack Dames koji su odradili majstorski deo posla vođenjem programa i koji su takođe doprineli održavanju nivoa takmičenja. Da će betl biti kvalitetan najbolje je pokazao prvi krug tj. osmina finala, gde smo videli možda i najviše direktnih prozivki i pančeva, koji su prosto oduševili publiku i sudijsku trojku koju su činili: Reksona, Timbe i Bane Sunshine.

U finalu su Arafat i CoA svoje znanje pokazali u tri strofe od po jedan minut, kada je posle veoma neizvesne borbe, koja je svakako zabavila publiku, rezultatom 2-1, najbolji srpski MC postao CoA!

Finalisti su nagrađeni vrednim nagradama.Drugoplasirani je dobio Reebok opremu, dok je pobednik dobio „home studio" opremu za snimanje od „Player" muzičke opreme.

 Tekst preuzet: bravo.rs

 Scroll To Top