left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

EVE Audio 5 godina savršenog zvuka

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

Nesvakidašnja priča o kompaniji EVE Audio pokazuje da su snovi mogući i da je ključ svakog uspeha posvećenost i kontinuirana težnja ka savršenstvu. Pre malo više od 5 godina, EVE Audio je bila samo ideja u nastajanju, da bi danas ovaj brend postao jedan od najvećih na evropskom tržištu profesionalne audio opreme.Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


Osnivač ove kompanije, Ronald Stenz potrudio se da ova ideja bude ralizovana i pretvorena u veoma uspešan projekat. Sa preko 30 godina iskustva u pro audio industriji, Ronald Stenz je udružio snage sa prodajnim ekspertom Kerstin Mischke, kako bi zajedno stvorili brend koji će biti sinonim za vrhunski kvalitet u segmentu studio opreme. Tako je nastao EVE Audio, jedan od lidera na evropskom tržištu profesionalne audio opreme i kompanija koja je u maju ove godine proslavila 5 godina uspešnog poslovanja.

Od samog početka, EVE Audio je bila kompanija koja teži da tržištu pruži maksimum svojih mogućnosti, pa je od svog starta krenula sa lansiranjem kompletne linije proizvoda. Osnivač se odlučio na ovako rizičan poslovni proces vođen idejom da je za veliki uspeh, pored truda i posvećenosti, potrebna i hrabrost. Naredne godine pokazale su da se ova strategija ispostavila pobedničkom i da je upravo ovaj hrabar potez lansirao EVE Audio u sam vrh evropskih proizvođača profesionalne audio opreme. Sa sedištem u Berlinu, ova kompanija sada posluje u regijama Evropa, Amerika, Afrika, Azije i Pacifika. Njen proizvodni portfolio čine 11 studijskih monitora i 4 subwoofer-a, dodatna oprema i profesionalni distributer signala PMR2.10, namenjeni kućnim ili profesionalnim studijima.

Iza ove priče o uspehu malog proizvođača koji je za vrlo kratko vreme postao uticajan internacionalni brend, nalazi se tim eksperata koji iz dana u dan posvećeno radi na pronalaženju i implementiranju novih tehnologija. Na taj način, EVE Audio konstantno uspeva da bude za korak ispred konkurencije i osigura odličnu poziciju na svim tržištima na kojima posluje. Osim toga, temelj uspeha kompanije predstavlja odlična saradnja sa distributerima i partnerima, što rezultira konstantnim napredkom i proširenjem poslovanja na nova tržišta. U narednih 5 godina, očekuje se da se trend kontinuiranog rasta poslovanja kompanije nastavi i tako dodatno podigne svest profesionalne javnosti o EVE Audio-u kao brendu koji važi za sinonim vrhunskog kvaliteta.

I zato, kada sledeći put budete razmišljali o savršenom kućnom studiju ili ste profesionalac koji traži najnoviju tehnologiju koja može da isprati sve vaše ideje, potražite inspiraciju u širokoj ponudi kompanije EVE Audio.

 Scroll To Top